plasztikai műtét

Plasztikai sebészet: hasplasztika előtt és után

Az évek előrehaladtával az emberi test folyamatosan változik. Hajlamosak vagyunk hol hízni, hol pedig fogyni, ami valljuk be, nem tesz jót a bőrünknek. Miután 9 hónapig hordják a nők a gyermeküket a szívük alatt, szintén jelentős változás történik a testükben, ez pedig nem múlik el nyomtalanul a szülés után sem. Szép lassan természetesen meg van ez esélye annak, hogy visszanyerjék a korábbi formájukat, ám sokan tapasztalják magukon azt, hogy a hasukon megereszkedik a bőr, nem tud megfelelően visszahúzódni még akkor sem, ha folyamatosan tornáznak. Legyen szó akár nagyobb fogyásról, akár terhességről, a kötényhas bizony nagyon zavaró tud lenni, különösen akkor, ha már a megfelelő ruhadarabokkal sem tudja az ember takargatni a problémás részt.

Sokszor hallani, hogy igenis el kell fogadni azt, hogy az évek múlásával testünk megváltozik, ám ez korántsem azt jelenti, hogy bele kell nyugodni abba, hogy egy olyan testbe éljük le az életünket, amit nem tudunk szeretni. Amikor nem azt látjuk a tükörben, amit szeretnénk, az hosszútávon rendkívül megtudja viselni az ember lelkét, ez pedig akár komolyabb gondokat is eredményezhet. Szerencsére a lógó bőrt a hason manapság már a plasztikai sebészet hatékonyan kezelni tudja, hasplasztikával a kötényhas szépen korrigálható! Aki belevág ebbe a szépészeti beavatkozásba, annak nem árt tisztába lennie azzal, hogy mire számíthat hasplasztika előtt és után.

Célszerű olyan helyen utána nézni a dolgoknak, ahol szakemberek mondják el, mire kell figyelni hasplasztika előtt és után. Minden esetben a műtét előtt egy alapos orvosi kivizsgálás történik a pácienseken. Amennyiben mindet rendben találnak, következik az altatásban végzett beavatkozás, majd a hasplasztika után körülbelül 6 hétig egy speciális haskötőt kell hordania az operáción átesetteknek. Az eredmény azonnal észrevehető lesz, ám a has végleges formája a hasplasztika után csak hónapokkal lesz látható. Érdekel ez a téma? A www.drfalus.hu weboldalon más plasztikai műtétekről is tovább olvashatsz.

Dr. Falus György plasztikai sebész oldalán található egy képgaléria is, itt meg lehet tekinteni azt, hogy hasplasztikai előtt hogyan nézett ki a páciensek hasa, és milyen eredmény született a beavatkozás után. Talán lesz olyan, akit pont ezek győznek meg arról, hogy neki is célszerű belevágni egy ilyen szépészeti műtétbe. A linkelt oldalon járva arra is lehetőség van, hogy online jelentkezzünk be a plasztikai sebészhez egy személyes konzultációra, ami most ráadásul ingyenes is! A plasztikai sebészet sok embernek adhat reményt, hogy végre elégedettek lehessenek a saját testükkel, így nem kell belenyugodni abba, hogy fogyás vagy szülés után a kötényhas örökre az életünk része marad!