bútorok

A 2021 -es év legnépszerűbb bútortrendjei

Minden évben új trendeket vezet be szinte minden iparágban. A bútorok és lakberendezési trendek folyamatosan fejlődnek és változnak, ahogy az emberek új módszereket keresnek otthonaik díszítésére. 2021 -ben számos tendencia van, amelyeket az emberek már elkezdtek beépíteni a házaikba. Vessünk egy pillantást a 2021 -es legnépszerűbb bútoritrendekre.

A bútorok stílusának trendjei 2021 -ben
Számos új stílusirányzat jelenik meg a lakberendezésben és a bútorokban. Az egyik fő irányzat, amely az elmúlt néhány évben érvényesült – és úgy tűnik, hogy maradni fog – a természetes anyagok vagy bevonatok használata. A fa, az üveg, a kő és a fém még mindig népszerűbb, mint a műanyagok és a szintetikus szövetek. 2021 -ben várhatóan több festetlen fa bútor, kő textúra, növények, fonott bútorok és kerámia darabok jelennek meg az otthonokban.

 

A természetes anyagok kombinálása is hatalmas lesz idén. Kétféle természetes anyag használata kontrasztot biztosíthat a textúrában és a mintában, ami jelenleg trendi. Gondoljunk a fára kvarcittal vagy márvánnyal, vagy kerámiával fémhez vagy betonhoz. Menjen be egy bútorüzletbe, és fából készült étkezőasztalokat láthat, amelyek márványlapokkal vannak ellátva. Ezek a természetes párosítások kifinomult megjelenést nyújthatnak minden otthonban.

A világos színű erdők várhatóan nagy visszatérést hoznak idén. Elmúltak a sötétebb foltok 2021-ben. Ehelyett számíthat arra, hogy a nyers világos színű fa lesz a népszerűbb választás. A kőris, a nyír és a tölgy nagyon népszerű bútorok lehetnek egyelőre.

A fém nagyon stílusos most. Korábban a fémeket gyakran csak a fürdőszobákban és a konyhákban találták meg. Most olyan fémek jelennek meg, mint a sárgaréz, a bronz, az arany, a feketés bronz és a réz az otthon szinte minden helyiségében. Valószínűleg sok fémlámpát, dohányzóasztalt, záróasztalt és még sok mást láthat. A black metal a modern dizájnban is divatos, annak ellenére, hogy amit modernnek tartanak, az folyamatosan fejlődik.

 

A geometriai textúrák és minták ebben az évben is megmaradnak. A geometriai formák már néhány éve divatosak, de számíthat arra, hogy még többet fog látni az új év kezdetén. Ügyeljen az aszimmetrikus formákra a műalkotásokban, bútorokban, textíliákban stb.

A luxus szövetek újra stílusosak, és ezek közül a bársony kárpitozás a fő. Valószínűleg úgy érzi, mintha visszalépett volna az időben, amikor smaragd vagy ametiszt bársonyszékeket és kanapékat lát, és ez azért van, mert ezek a darabok stílusosak voltak az 1920 -as években.

A szüreti bútorok visszatérnek a stílusba, és sokan antik és takarékos üzleteket böngésznek, és megpróbálnak egy vintage darabot csempészni otthonukba. A ma gyártott hasonló darabokat azonban meglehetősen könnyű beszerezni.

A kényelmes ágyak egy másik trend. A puha szövet kárpitozott ágyak hangulatossá és hívogatóvá teszik a hálószobákat. Ki ne szeretne bemászni egy kényelmes ágyba egy kemény munka után? Emiatt a kárpitozott bútorok és a gubóágyak az egyik legnagyobb bútoritrend 2021 -ben.

Színtrendek a bútorok és a belsőépítészet területén 2021 -ben
A színtrendek a legnépszerűbbek a világon. Sokan egy meglehetősen semleges palettával kezdenek, majd színeket adnak hozzá nyilatkozatdarabokkal, bútorokkal vagy apró dekorációval. A színek erőteljesek a dizájnban, és 2021 -ben számos színirányzat létezik, amelyeket esetleg otthonában szeretne megvalósítani.

A szürke idén is trendi. A Pantone Color Institute az Ultimate Grey -t az Illuminating (élénk sárga árnyalat) mellett az év két színének nevezte el. Együtt használva ez a két szín meleg, optimista környezetet teremt az erőben és a pozitivitásban. Mindkét szín azonban egymástól függetlenül is feláll.

A merész, gazdag színek 2021-ben is trendben vannak. Valójában a Pantone színintézet az Ultra Ibolyát választotta az év egyik legnépszerűbb színének. Ez a mély lila szín újszerű megjelenést kölcsönöz 2021-ben, mivel a pasztell árnyalatok hivatalosan nem divatosak.

Az ultraibolya mellett idén a sötétkék, a mustár, a smaragd és a terrakotta egyaránt népszerű árnyalatok. Egy másik népszerű árnyalat az Oceanside, amely kék-szürke-zöld árnyalatú. A púderes rózsaszín egy másik szín, amely idén lendületbe kerül. Ennek a rózsaszín árnyalatnak az egyik oka, hogy annyira népszerű, hogy sok más színnel ellentétben használható, mint például a sötétkék és a királykék, a fenyőzöld és az élénk sárga. Valószínűleg bútorokat találhat ezekben a szórakoztató, divatos árnyalatokban.

A természetes tónusok is divatban vannak idén. Ennek egy része annak köszönhető, hogy a bútorokat és a lakberendezési világot mostanában elsöpri a természetes trend. Sokan bohém hangulatot keltenek otthonukban, ami természetes színekkel tölti meg a tereket. Vigyázzon több barnára, bézsre, zöldre, szürkere és kékre a bútorok világában.