elektromos autó töltő

Elektromos autó kábelek, töltők és tartozékok – EVsOLUTION Kft.

Az elmúlt években azt vehettük észre, hogy egyre több zöld rendszámos autóval találkozhatunk a mindennapi közlekedésünk során. Ez nem véletlen, hiszen az elektromos autózás egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Részletes összefoglalót itt olvashatnak az elektromos autó árakról, trendekről, típusokról ezekhez kapható tartozékokról: Elektromos Autó Választó

A 2019-es évben Magyarországon már az új autó eladások 1,87%-a volt konnektoros hibrid és tisztán elektromos, melynek köszönhetően a tejes zöld rendszámos forgalomba helyezett autók állománya 16.721-re nőtt. Tehát ez azt is jelenti, hogy minimum 16.721 autót tölteni is kell, melyen az EVsOLUTION Kft. csapata, az www.eautotoltokabel.hu webáruház üzemeltetője 24/7-ben dolgozik.

A csapattagok elektromos autózáshoz kapcsolódó első élménye 2016-ra vezethető vissza, amikor megvásárolták az első 100%-ban elektromos autójukat.  Már a legelső pillanatban világossá vált számukra, hogy jó döntés hoztak az akkoriban még az állami támogatások hiányának köszönhetően a magasabb ár és korlátozott hatótáv ellenére.

A cég azért dolgozik minden nap, hogy az új trendeknek megfelelően a leginnovatívabb töltő berendezéseket, fali töltőket, töltőkábeleket és kiegészítőket biztosítsa vásárlóinak megfizethető áron egy szebb jövőért.

Ügyfélszolgálatuk készséggel áll a vevők rendelkezésére a hét bármely napján.

Elérhetőség:

EVsOLUTION Kft – www.eautotoltokabel.hu
Cím: 1111 Budapest Irinyi József utca 25.
Weboldal: www.eautotoltokabel.hu
Tel: +36 30 257 1405
Emil: info@eautotoltokabel.hu