sárga kanapé

Miért menő egy sárga kanapé?

Akik szívesen belemélyednek a lakberendezés rejtelmeibe, azok pontosan tudják, hogy milyen jól lehet használni a színeket ezen a területen is. Azt, hogy miért menő egy sárga kanapé, nekik egyáltalán nem kell megmagyarázni.

Néhány színkombináció kiváló hatással van a belső dizájnra. Minél távolabb állnak a színskálán a szobában használt színek, annál nagyobb kontrasztot teremthetünk. Mindehhez kitűnő érzék és alapos tervezés szükséges.

Amikor ötletet keresgélve nézegetjük a tökéletes otthonokról készült képeket, gyakran megfeledkezünk a részletek fontosságáról. Ha egy képen, a modern dizájnt sugárzó szobában ránk köszön egy sárga kanapé, biztosak lehetünk benne, hogy a hatásban kiemelkedő szerepe van.

A kanapé-shop sárga ülőgarnitúrája kifejezetten az ilyen lakásokba készült azoknak, akik prémium minőségű, modern, minimalista, de formatervezett kanapéra vágynak.

Dekorációs párnái máris hozzák a tökéletes kontrasztot, ezzel tovább mélyítik az egyébként sem mindennapi stílust. A színkombináció természetesen egyedileg választható. Ívelt karfájával, a lágy és szögletes vonalakkal, légies lábaival viszont nem csak a legújabb divatot előnyben részesítők nappalijába kerülhet. Tökéletesen illeszkedik klasszikus enteriőrbe, illetve éttermek és szállodák közösségi helyiségeibe.

A hangsúlyos szín mellett, persze az anyagminőség is számít, főleg, ha sokan használják utcai ruhával, nyilvános helyeken. Sárga ülőbútor különféle érdekes anyagból készülhet, például ökobőrből, vagy AquaClean huzattal felruházva. Egy biztos, hogy lendületes, vidám hangulatot áraszt, ami jót tesz a stresszes munkakörnyezetben és a közösségi helyiségek hangulatának megalapozásában is.

A legjobb, ha a sárga ülőbútort teljes egészében a saját otthonunkra szabjuk. Gondoljuk csak át, mi az a kombináció, ami a legtökéletesebben illeszkedik a választott helyiségbe és aztán döntsük el, hogy mit rendelünk: egyenes kanapét, sarokgarnitúrát, fotelt vagy egyszerű ülőkét.