mosógép

Miért érdemes egy modern mosógépet választani?

A rohanó világ a technológia fejlődését is magával rántotta – beleértve a háztartási munka megkönnyítését, a háziasszonyok legnagyobb örömére. Az egyik ilyen innováció a modern mosógép, aminek megjelenésével a ruhaneműk tisztítása nem csak ésszerűsödött, de hatékonyabbá vált, mint valaha!

Helló Énidő!

A modern mosógépek által kínált kényelmet nem lehet eléggé hangsúlyozni. És nem, itt nem csak arról van szó, hogy búcsút inthettünk a kézi súrolásnak, áztatásnak, amik órákat emésztettek fel az értékes időnkből, hanem azokról az innovatív funkciókról, amik miatt egy modern mosógép valóban modernnek hívható. Ezek a készülékek pl. programozhatók időzítővel, késleltetett indítási lehetőséggel, sőt, egy némelyik Wi-Fi-kapcsolattal is rendelkezik, így akár a mobilunkról is vezérelhetjük a mosást. Emellett a fejlett funkciókkal és technológiával felszerelt készülékek az idő töredéke alatt képesek egy teljes mosási ciklust letudni. A Miele mosógép QuickPowerWash funkciója 49 perc alatt mossa patyolat tisztára a ruhákat, ráadásul a Miele mosógép TwinDos® automatikus mosószer-adagoló rendszerével még az örökös matekozástól is elköszönhetünk, hiszen ahhoz szabja majd a mennyiséget, hogy milyen mosási programot indítottunk el és mekkora a töltetmennyiség.

Nincs több pazarlás!

Manapság, amikor a környezettudatosság fogalma ennyire reflektorfénybe került, a modern mosógépek vonzó lehetőséget kínálnak az energiahatékonyság tekintetében. Ezek a masinák már úgy gördülnek le a gyártósorról, hogy számokban mérve is kevesebb vizet-és áramot használnak el a mosás során, mint mondjuk a 10 évvel ezelőtti modellek. Sőt, egyes készülékek intelligens érzékelőkkel vannak felvértezve, amelyek a vízszintet a töltet méretének megfelelően állítják be, csökkentve ezzel a pazarlást. A Miele mosógép rendelkezik mennyiségi automatikával, avagy csak éppen annyi áramot és vizet fog elhasználni, ami feltétlenül szükséges a mosáshoz. De ott van akár a Miele mosógép PowerWash 2.0 fejlesztése is, ami egyben garancia is arra, hogy akár 25%-kal kevesebb áramfogyasztással tudhatjuk le a mosást, mint más gyártók termékei esetében. Ha pedig erről mind megbizonyosodnánk a saját szemünkkel, elég ránézni az EcoFeedBack funkcióra, ami tényleges fogyasztási adatokkal szolgál.

Ruháid tovább veled maradnak!

Kifakult, meggyűrődött, összement, netán kinyúlt? Habár a hagyományos kézi mosás idővel a szövetek elhasználódásához vezetett, a mosógépekben sincsenek túl nagy biztonságban a ruháink. Csak, hogy néhány „szörnyűséget” említsünk: forró víz, erős centrifugálás, egymáshoz súrlódás. Szerencsére a legmodernebb masinák már igazán kíméletesen, mégis hatékonyan képesek viszonyulni még a legkényesebb ruhaneműkhöz is. A ruhák eredeti állapotának megőrzése pedig nem csak boldoggá tesz minket, hisz tovább viselhetjük a legféltettebb kincseket, de végső soron spórolhatunk is, hisz csökken a cserék gyakorisága. Ott van a Miele mosógép, aminek hála ruháidnak valóban értékálló kezelésben lehet részük. Először is, a legkülönfélébb anyagtípusok széles skálájához alkalmazkodik, így szinte bármit ki lehet vele mosni, másrészt pedig a speciális méhsejtcellás, textilkímélő dobnak hála, nem lesz többé tönkrement ruhanemű! A dob falán lévő kis lyukak pedig segítenek abban, hogy a textíliák szálai még véletlenül se húzódjanak ki!