telefontok

A környezetkímélő telefontok

Tudtad, hogy napjainkban már szinte minden tenger és óceán tele van rengeteg egyszer használatos és eldobható műanyaggal. Sajnos mi emberek egyre nagyobb mértékben szennyezzük a tengereket és az óceánokat. Szakemberek becslése szerint 2050-re az óceánokban és tengerekben több műanyag lesz, mint hal, és más élőlény. Azért ez elég riasztó. Ezért szeretnénk megkérdezni Benneteket, hogy hajlandóak lennétek környezetbarát kijelzővédő fóliát vagy telefontokot vásárolni? Ha, igen, kérlek keressetek minket a ProtectFol webáruház ügyfélszolgálatán. Minden visszajelzést szívesen veszünk.

Védjük együtt természetünk!

A környezetkímélő telefontokok olyan bio műanyagból készülnek, amely biológiailag lebomlik, és ezért nem okoz további károkat természetünkben, a világ óceánjaiban. A hagyományos telefontokokat többnyire Kínában készítik, hiszen itt található jelenleg a mobiltok gyártás fellegvára. Sok gyártó azonban szeretne tenni a környezetünkért és nem elsősorban a profit maximalizálását tartják a legfontosabbnak. Ezért a fejlett világban készítik telefontokjaikat, ahol ügyelnek a legkörnyezetbarát termelésre, a munkavédelemre, a méltányos bérezésre és természetesen a kellemes munkakörülményekre. Mivel a ProtectFol vezetősége is elkötelezett a környezetvédelem iránt, a közeljövőben is keresi a partneri együttműködés lehetőségét olyan gyártókkal, akik bio műanyagból készítenek telefon kiegészítő termékeket. Az első ilyen együttműködés a 4Gen edzett üveg tok tulajdonosával köttetett meg. A 4Gen edzett üvegtok különlegessége, hogy a telefonunk hátlapját nem csak műanyagból készült fólia vagy burkolat védi, hanem edzett üvegből készült üveglap.

Legyen Neked is egyedi, környezetkímélő 4Gen üveg tokod!

A www.kijelzovedofolia.hu webáruház nagy jelentőséget tulajdonít termékei minőségének, ezért az áruház munkatársai minden nap azon dolgoznak, hogy a legjobb termékeket kínálják szeretett okostelefonunkhoz. Annak bizonyítására, hogy ezt mennyire komolyan gondoljuk, nemrégiben elkezdtünk egy új szolgáltatást kínálni ügyfeleinknek. A 4Gen edzett tokot kedves vásárlóink egyedi grafikával tudják ellátni, amelyet mi nagyon szívesen felviszünk a tok üveg felületére. Nincs olyan elképzelés amit ne tudnánk megvalósítani, de kész grafikával ellátott 4Gen üveg tokkal is várjuk ügyfeleinket.

Válassz edzett üvegfóliát telefonodhoz, mely nemcsak kőkemény, de nem szennyezi a környezetet

Természetesen áruházunkban nem csak környezetkímélő telefontokot, hanem kijelzővédő fóliát is lehet vásárolni. Válaszd az edzett üvegből készült fóliát, amely garantáltan nem tartalmaz műanyagot. A lekerekített élek, a kellemes felület és a rendkívül magas átlátszóság gondoskodik arról, hogy edzett üvegből készült páncél fóliád használatával telefonod optimális használhatósága, a kijelző ragyogása és érintés érzékenysége megmarad. A speciális felületi bevonat taszítja a zsíros szennyeződést, csökkenti az ujjlenyomatok megjelenését és biztosítja a felület könnyű tisztítását. Mintha ablakot mosnál otthon, egy gyors törlés és már tiszta is.

Az edzett üvegből készült képernyővédő fólia magas átláthatósággal rendelkezik, 94%-os fényáteresztést, kristálytiszta és éles kijelző lesz a jutalmad, hogy környezetkímélő fóliát vásárolsz.

Ügyfélszolgálatunk mindig nyitott fülekkel várja vásárlónk minden megkérését. Legyen szó termékről, cseréről vagy szaktanácsadásról. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a nyílt és őszinte kommunikációnak, éppen ezért nem titkolunk el semmit, kedvesen elbeszélgetünk vásárlóinkkal. Természetesen szívesen vesszük a természetvédelemmel kapcsolatos megkereséseket is.