női arc

Ismerd meg az NCTF kezelést! Fiatalodás biostimuláció segítségével

Szépnek és fiatalnak érezni magad az élet minden szakaszában természetes vágy. Azonban a kor előrehaladtával bőröd is változásokon megy keresztül, vagyis veszít a fiatalos rugalmasságából és ragyogásából. Szerencsére a természetes bőrfiatalítás igen népszerű, ennek köszönhetően vált meghatározóvá az NCTF kezelés, amely biostimuláció által kelti új életre bőröd.

Mi takar az NCTF kezelés?

Az NCTF (New Cellular Treatment Factor) egy korszerű és hatékony megoldás a bőr revitalizálására és megújítására. Ez az eljárás egyedülálló módon fejti ki hatását, stimulálja a bőr sejtjeinek regenerációját, eredményül pedig fiatalosabb megjelenést kölcsönözzön. Speciális formulájának köszönhetően több, mint 50 hatóanyag kerül befecskendezésre a bőrbe, csakúgy mint vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és antioxidánsok. Ezek a felső hámsejteken túl mélyen a szövetekbe hatolnak, fokozva a természetes regenerációs folyamatokat, így hosszútávon természetesen fiatalodnak a sejtek. Az öregedésgátlás mellett effektíven hidratálja és teszi tónusossá a bőr mélyebb rétegeit is.

Hogyan működik az NCTF kezelés?

Állapotfelmérést és konzultációt követően a kezelőorvos helyi érzéstelenítő krémet alkalmaz, amely fájdalommentességet biztosít még az apró tűszúrások ellen is. Ezt követően vékony tűk segítségével juttatja be az NCTF hatóanyagait a bőrbe. Minimálisan invazív eljárás lévén maga a kezelés és az azt követő felépülési idő is igen rövid, vagyis bőrpír és duzzanat jelentkezhet, de hamar visszatérhetünk a hétköznapi teendőkhöz. Nincs szükség elő- vagy utókezelésre, azonban a bőrgyógyász javaslatait tartsd be a saját érdekedben. Sokoldalúságának köszönhetően nem csupán az arcon, hanem a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken is láthatóan szép eredmények produkálhatók általa.

Az NCTF kezelés előnyei és várható eredményei

Közvetlenül a bőrmegújító terápia után már érezhetők és szemmel láthatók jótékony hatásai, a bőr garantáltan feszesebbé, rugalmasabbá és revitalizáltabbá válik. A finom vonalak eltűnnek, a mélyebb ráncok mélysége csökken, a bőr textúrája és tónusa tapinthatóan egységesebbé válik. Hosszútávú hatása napokkal, de inkább hetekkel később teljesedik ki a sejtek természetes regenerációjának köszönhetően, így az azonnali hatás mellett egy lassabb, de maradandóbb pozitív változás is megfigyelhető. Választhatod egy alkalmas kezelésként, de ha hosszútávú hatásra vágysz, érdemes több alkalmas kúrában gondolkodnod.

Az NCTF kezelés valódi megújulást ad megfáradt bőröd számára, segít visszaadni annak fiatalos ragyogását és üde megjelenését. Békés Annamária és az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum már számtalan nő és férfi(!) számára nyújtott megoldást ezzel a terápiával, amely természetes úton, a bőr regenerációs folyamatait serkentve fiatalítja azt. Ne hagyd, hogy az idő múlása nyomot hagyjon arcodon, hiszen az önbizalomtól sugárzó szépség kortalan! Éld át az NCTF eljárás jótékony varázsát, és tedd meg az első lépést a ragyogó bőrhöz vezető úton!