kettlebell

Gyors eredmény a kettlebell edzéssel

Jó lenne rövid idő alatt formába kerülni? Kevés az időd az edzésre? Akkor a kettlebell remek súlyzóit éppen neked találták ki.

A kettlebell edzés egy olyan módszer, ami gyorsan formába hoz, csupán egy jó minőségű, megfelelő méretezésű eszközre lesz szükséged hozzá és egy rád szabott gyakorlatsorra. A hatékony mozdulatsorokkal tulajdonképpen az egész testedet alaposan átmozgathatod, fejlődhetsz és hamar büszke lehetsz a teljesítményedre.

A jól megválasztott terhelésre testünk gyorsan és pozitívan reagál, ezért a változatos, intenzív gyakorlatok koncentrációt is igényelnek, így mentális fejlődés is párosul a testi tréning pozitív hatásaihoz. Viszont a terhelés helyes beállítása tényleg nagyon fontos. Ha sikerül megfelelő nehézségű súlyzót választanod és az edzéseket életmódváltással kombinálod, akkor garantáltan fogyást tapasztalsz amennyiben túlsúlyos vagy és izmot építhetsz, ha éppen ez hiányzik a tökéletes alakodhoz.

A kettlebell edzés hatásai:

  • Erősebb fizikum, fittség
  • Jobb hangulat az edzőmunka hatására
  • Tágítja a beszűkült mozgástartományt
  • Javítja a keringést
  • Zsírvesztés, fogyás
  • Növekvő izomzat
  • Biztosítja az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen mozgást.

Akik a kettlebell edzéseket összehasonlítják a kondigépekkel való edzéssel, azok azt tapasztalják, hogy a kettlebell edzés valamivel nehezítettebb, mert itt a gépek nem vezetik a mozdulatokat. Szabad súlyzókkal edzeni mindig sokkal hatékonyabb a izomépítésnél. Természetesen nem lesz belőled body builder a kettlebelltől, de nem is erre találták ki. Sokkal inkább az egészséges testmozgáshoz és a hatékony alakformáláshoz kiváló választás.

Aki először próbálja, az gyorsan megtapasztalja, hogy egy órás edzés után ott is izomláza van, ahol nem is tudta, hogy vannak izmai. Pedig használata egyszerű. Többeknek teljesen elmúlik az addigi derékfájása, megváltozik a kondíciója és az alkata. A fizikum fejlesztésének az egyik legtökéletesebb módja.

Amennyiben tényleg minőségi kettlebell eszközre vágysz, nézd át a gymstore.hu webáruház kínálatát és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb eszközt.