Bookmark and Share
 
Építészeti és ipari világítás
Építészeti lámpatest választékunk a professzionális világítás teljes spektrumát lefedi a legjobb minõséget kínálva A képekre kattintva tekinthetõk meg a gyártók termékválasztékai.
 
Egyedi lámpatestek tervezését, gyártását és telepítését is vállaljuk. Eddigi munkáink között a klasszkus és modern stílus egyaránt megtalálható. A képre klikkelve megtekinthetõk a referenciáink.
 
LED-es választékunkat folyamatosan bõvítjük, a kínálatunkat a képre klikkelve tekintheti meg.
 
A dekoratív világítás is szerves része a különbözõ építészeti tereknek. Kiemelkedõ kínálatunk a képre klikkelve tekinthetõ meg.
A COOPER cég a professzionális tartalékvilágítási piac meghatározó szereplõje. A folyamatos innováció teszi lehetõvé, hogy a legkorszerûbb termkeket kínálja versenyképes árakon.
 
A DISANO cég a professzionális világítási piac egyik meghatározó gyártója. Termékválasztéka kivétel nélkül minden feladatra megoldást kínál kiváló minõségben és nagyszerû formatervezéssel. A DISANO termékek szinte a világ minden pontján megtalálhatók, így számtalan magyar létesítményben is.
 
Az épületek fénnyel történõ
alakításának lehetõségei gyakorlatilag határtalanok. Az
ERCO szoftvereivel és hardvereivel a fény az építészet negyedik dimenziójává válik. A termékük a fény – innen ered a vállalat elnevezése is:
ERCO – FÉNYGYÁR
 
A FOSNOVA cég a DISANO csoport tagja és kiemelkedõ választékot kínál a beltéri általános és kiemelõ világítási termékekbõl. Termékeik a kiváló minõség és a nagyszerû olasz formatervezés ötvözetei.
 
A KANLUX cég a dekoratív termékek mellett az építészeti és ipari lámpatestek széles választékát is kínálja.
 
A finn NORDIC ALUMINIUM cég a világ legnagyobb szállítója az áramvezetõ sín-rendszereknek.
 
Az OMS cég építészeti lámpatestei, amelyekre a kiváló minõség mellett a széles termékválaszték jellemzõ, a VISTAR Kft-tõl is rendelhetõk.
Az árlista letölthetõ honlapunkról, a termékválaszték a képre klikkelve tekinthetõ meg.
 
Az olasz REGGIANI cég több, mint 50 éve zászlóshajója az építészeti lámpatest piacnak. Az egyedi formatervezés, a kiváló minõség és a kreativitás jellemzi termékeiket.
 
A német SLV cég egyedülálló választéka megoldást kínál szinte minden világítástechnikai feladatra. Termékeit a kiváló minõség, az egyedi minimalista design és a kedvezõ árfekvés jellemzi
 
A kiváló minõségû és nagyon kedvezõ árfekvésû UNOLUX termékek megrendelhetõk a VISTAR Kft-tõl.