Bookmark and Share
 
LED-es referenciák és alkalmazások
 
 
Egy fürdõszoba teljes felújításakor a vevõnk LED-es világítást szeretett volna alkalmazni. A közös gondolkodás és LED-es választékunk lehetõvé tette, hogy a zuhanyfülkétõl a polcvilágításig mindenhol megoldottuk a LED-es világítást.
 
 
Egy kétszintes budapesti lakás teljes világítási rendszerét (LED-es, halogén és dekoratív világítás) a VISTAR Kft. szállította. A LED-es világítás számos területen; bútorvilágítás, lépcsõvilágítás és rejtett világítást kiemelt szerepet kapott.
   
 
   
 
 
A solymári családi házba számtalan LED-es világítást szállítottunk a fürdõszobától a nappali szobáig, a rejtett világítástól a kiemelõ világításig. A skandináv kültéri világítást is a VISTAR Kft. biztosította.
   
 
 
A világ számtalan pontján valósultak meg kiállítások a VISTAR Kft. által szállított LED-es lámpatestek, fényforrások és egyedi világítási konstrukciók segítségével.
   
 
   
 
Egyedi LED-es lámpatestek, látványelemek gyártását is vállaljuk
Az elsõ képen egy kiállítás látványterve látható, ahol fontos szerepet tölt be egy 215 cm átmérõjû és 315 cm magas henger, amely a mennyezetrõl nyúlik a térbe. A koncepció szerint a hengernek folyamatosan változtatnia kell a színét. A feladatot RGB LED modulokkal oldottuk meg, a fényprogram pedig távirányítóval választható ki. Az alsó képeken a LED-eket hordozó belsõ henger szerelése látható. A belsõ hengeren közel 400 db RGB LED modul került elhelyezésre, a meghajtó és vezérlõ egységek a henger belsejében kaptak helyet.
 
 
A Hold Befektetési Zrt. logóját LED-es háttérvilágítással láttuk el, amelynek a fényárama is szabályozható a igényeknek megfelelõen.
Az eredeti megoldásnál lényegesen dekoratívabb lett az általunk kivitelezett változat.
Az irodákban további kiemelõ világításokat is telepítettünk, ezek egy része egyedi kivitelezésû lámpatestekkel valósult meg.
 
   
 
   
 
 
LED-es háttérvilágítású reklámtábla.
 
A megrendelõ igénye szerint egyedi méretben gyártottuk le és telepítettük a LED-es táblát.
 
 
Számtalan ékszerbolt világítása valósult meg az általunk forgalmazott LED-es termékekkel és lámpatestekkel.
 
 
Néhány alkalmazási példa a SKOFF cég kiváló minõségû és rendkívül dekoratív megjelenésû LED-es lámpatesteire. Honlapunkon megtekinthetõ a választékot bemutató katalógus a "Katalógusok" menüpont alatt. Az árlista is letölthetõ a honlapunkról, a lista árakból jelentõs kedvezményt tudunk biztosítani.
 
   
 
   
 
 
Néhány alkalmazási példa a LEDIX cég kiváló minõségû és rendkívül dekoratív megjelenésû LED-es lámpatesteire. Honlapunkon megtekinthetõ a választékot bemutató katalógus a "Katalógusok" menüpont alatt. Az árlista is letölthetõ a honlapunkról, a lista árakból jelentõs kedvezményt tudunk biztosítani.
 
   
 
   
 
 
Alkalmazási példák a Kanlux LED-es lámpatesteire. A választékot a kiváló minõség és a nagyszerû formatervezés jellemzi. Honlapunkon megtekinthetõ a választék és letölthetõ a lista áras árjegyzék, amelybõl jelentõs árengedményt tudunk biztosítani.