Bookmark and Share
 
A jelen általános vásárlási feltételek a VISTAR Kft-tõl történõ vásárlásokra vonatkoznak.
 
A VISTAR Kft. nem értékesít webáruházon keresztül, így az elállási jog nem érvényesíthetõ.
17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

Az Ön által megrendelt termékek eladója a VISTAR Kft.
A cég jogszabályi elõírásoknak megfelelõen közzétett adatai:

• Cégnév: VISTAR Kft.
• Székhely: 1112 Budapest, Katafa utca 6. (ügyfeleket nem fogad)
• Telephely: 1044 Budapest, Ugró Gyula sor 15.
• Képviselõ: Szalkai Tamás
• Adószám: 10668548-2-43
• Cégjegyzékszám: Cg.01-09-163106
• Bejegyzõ hatóság: Fõvárosi Cégbíróság
• Bankszámlaszám: 10950009-00000002-53160199
• Telefonszám: (06-1) 230-0252 (06-30) 242-3010
• E-mail: vistar@chello.hu

Fizetési lehetõségek
készpénz
postai utánvét
elõre utalás
utalás (szerzõdött partnerek)
bankkártyát jelenleg nem áll módunkban elfogadni.
 
Rendelési folyamat
Rendelését leadhatja személyesen a telephelyünkön, telefonon, e-mailben, illetve faxon. A rendelés feldolgozása után a VISTAR Kft. munkatársai a megrendelõvel telefonon vagy e-mailben egyeztetnek. A rendelés teljesítéséhez, a számlázáshoz és a termék szállításához szükséges, valóságnak megfelelõ adatok megadása kötelezõ. A VISTAR Kft. jogosult a megrendelõ által megadott adatokat ellenõrizni.
A honlapunkon elõforduló árak, leírások esetleges hibás feltüntetése esetén a VISTAR Kft. jogosult azokat javítani. Amennyiben a hibásan feltüntetésre került adatok téves információn alapulnak, úgy a VISTAR Kft. jogosult a megrendelést törölni, arról a megrendelõt tájékoztatni.
Az áru személyes átvételére telephelyünkön van lehetõség, készpénzes fizetés mellett, illetve bankszámlánkra történõ elõre utalással a megrendelési szám feltüntetése mellett. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!
Elõre utalás esetén elkészítjük a számlát és annak másolatát eljuttatjuk e-mail vagy fax útján. A pénz beérkezése után a megrendelt áru átvehetõ (kiszállítható) az eredeti számla példánnyal együtt.
 
Szállítás
Áruátvétel személyesen a telephelyünkön lehetséges, bõvebb információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy e-mailben (06-1-230-0252, 06-30-242-3010, vistar@hotmail.hu)
Az egyéb szállítási módokról és azok esetleges költségérõl a rendelési érték és az árengedmény függvényében állapodunk meg a megrendelõvel minden esetben.
A megrendelõ köteles a terméket átvételkor megvizsgálni, illetve a szállítmány tartalmát tételesen ellenõrizni, és a hiánytalan teljesítést aláírásával nyugtázni. Ezt követõen a megrendelõ hibás teljesítésre vonatkozó reklamációja nem elfogadható.
 
Szerzõi jogok és hivatkozások
A VISTAR Kft. honlapján (www.vistar.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, valamint a termékekre vonatkozó adatok, leírások és képek a VISTAR Kft. tulajdonát képezik. Ezen tartalmak felhasználása a VISTAR Kft. hozzájárulása nélkül a szerzõi jogok megsértésének minõsül és jogi következményeket von maga után.
 
Adatvédelem
A Megrendelõ személyes adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk ki.
Adatainak kezelésekor a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelõen járunk el.
 
Garancia, jogérvényesítés
A VISTAR Kft. által forgalmazott termékekre vonatkozó jótállásra és szavatosságra az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvrõl, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelezõ jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendeletben és a fogyasztói szerzõdés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésérõl szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglalt rendelkezések az irányadóak.
Cégünk kizárólag új, garanciális termékeket értékesít. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló bizonylat (garancialevél eredeti vagy másolati példánya, illetve a számla). A garancia idõtartama termékenként változó, melyet az adott termék adatlapján feltüntetünk. Amennyiben a termék garanciális idõn belül meghibásodik, a terméket üzletünkbe visszajuttatva cseréljük. A vásárlást igazoló bizonylaton vagy a termék címkéjén bármilyen szabálytalan javítás, átírás, törlés vagy ezek valótlan adatokkal történõ módosítása a garancia elvesztését vonja maga után. Érvényét veszti a garancia a nem rendeltetésszerû használatból eredõ károsodás esetén is: helytelen tárolás (erõs napsugárzás, nedvesség), nem megfelelõ üzemeltetés, illetéktelen és szakszerûtlen beavatkozás okozta károsodás.